Category

Wang Cyber 2012 Gathering

  • 15 October, 2012

Wang Cyber 2012 Gathering.

Bismillahirahmanirahim dan Assalammualaikum kepada semua pembaca. Cuma nk kongsi cerita sikit mengenai acara Wang Cyber 2012 Gathering yang aku terlibat semalamlah. Sebuah acara yang mengumpulkan beberapa orang IM (Internet Marketer) dalam satu sesi gathering untuk berkongsi pengalaman, tips, teknik, dan informasi berguna kepada peserta yang hadir mengenai perkara-perkara yang berkaitan menggunakan internet untuk menjana pendapatan dengan lebih efektif secara khususnya.

Kehadiran aku semalam adalah sebagai Media Rasmi dari PutarPutarTV di mana kami bekerjasama bersama Wang Cyber TV untuk membuat liputan mengenai acara Wang Cyber 2012 Gathering ini.

Konsep Wang Cyber 2012 Gathering

Jika korang fahami tagline untuk acara Wang Cyber 2012 Gathering kali ini adalah  “100% Meet & Greet”. Dari apa yang aku tahu dari acara gathering sebelum ini, pakar-pakar IM (Internet Marketer) akan bercakap di atas pentas sahaja. Tetapi pendekatan pada gathering kali ini adalah sangat menarik di mana ia telah mengumpulkan lebih kurang 15 orang IM untuk membuat sharing dan table talk kepada kumpulan-kumpulan yang telah dibahagikan. Jadi kesemua kumpulan dapat melontarkan soalan mengenai permasalahan mereka tentang perniagaan internet kepada setiap IM yang hadir dengan lebih personal dan efektif.

wang cyber

.

Gobala Krishnan Wang Cyber Gathering

Gobala Krishnan. JomNiaga.Com

Zamri Nanyan Wang Cyber gathering

ZamriNanyan.Com

Shuth Wang Cyber

Shuth Pengasas WangCyber.Com

Raja Kamil Wang Cyber Gathering

RajaKamil.biz

Wang Cyber TV & PutarPutarTV

:)

Seperti yang telah dinyatakan di awal entri tadi, untuk acara kali ini kami dari PutarPutarTV rasa amat berbesar hati kerana dapat bekerjasama dengan WangCyberTV untuk bersama-sama dalam acara Wang Cyber 2012 Gathering ini. Diharap kerjasama ini akan berterusan sampai bila-bila insyaallah.  Jom Subscribe channel youtube ini untuk tonton video-video interview IM (Internet Marketer) dan video highlight acara Wang Cyber 2012 Gathering!

wang cyber tv

Wang Cyber TV

shuth wang cyber

Bersama Shuth Pengasas WangCyber.Com

Wang Cyber