Category

Wajah Gadis Peugeot 208 Plat CDM25 Yang Mengamuk Itu

  • 15 July, 2014

Kejadian kemalangan yang melibatkan seorang warga senior berbangsa cina yang terlanggar kereta milik wanita melayu model Peugoet 208 Plat CDM 25 telah mencetuskan kekecohan di media sosial di mana ia menjadi isu hangat serata Malaysia. Wanita itu kelihatan naik berang setelah keretanya dilanggar di bahagian belakang oleh lelaki cina tersebut. Wanita itu lantas mengamuk sambil memegang ‘steering lock’ dan menghentam kereta wira milik lelaki cina itu berkali-kali sebagai tanda amarahnya.

Siapa wanita ini CDM25 ini?

Wanita ini juga turut dikenali sebagai KIKI KAMARUDDIN

Ini adalah beberapa maklumat yang aku dapat dari kajian di Media sosial. Aku dapat tahu dari maklumat di facebook, wanita berkenaan telah deactive akaun facebooknya lantaran insiden yang berlaku. Dari kajian di media sosial juga mendapati wanita tersebut terlibat dengan sebuah syarikan Rangkaian Kerja Kahwin dan kereta itu telah didaftarkan atas nama syarikat tersebut iaitu Rangkaian Kerja Kahwin

p/s: hurm. kesian jugak dekat dia ni. hopefully orang ramai boleh maafkan dia. dia tak sengaja tu kot. walaupun aku rasa tindakan dia tu tak patut. Mungkin insiden in bakal menjadi titik tolak bagi dirinya menjadi insan yang lebih baik mungkin? sama-samalah kita doakan.

CDM-GERAN-002
CDS-GERAN-001