KAIO.MY

Mari Kongsi Cerita

Apabila Sudah Lama Tidak Menulis Blog

Entri terakhir aku boleh dikatakan agak lama. Bayangkan kalau sebuah rumah tu dibiarkan selama 7 bulan tidak berpenghuni, aku kira keadaannya juga akan bersawang. Jika

Joe Flizzow Bangkok

Aku masih lagi ingat pada awal 90-an dahulu masa aku masih lagi tinggal di kemaman terengganu, sebuah duo aliran hiphop mula muncul iaitu TOO PHAT

Selamat Pengantin Baru Farsy Dan Elmi

Sejak dua menjak ini memang banyak kenduri kahwin dan tunang sana dan sini. Tapi kalau sebelum-sebelum ini aku kalau tengok majlis kahwin ini aku rasa

Sibuk Nak Jadi Pemandu Pelancong Kenapa?

Bismillahirahmanirahim. Assalammualaikum dan salam sejahterakat sesiapa yang baca blog aku yang tidak seberapa ini. Alhamdulillah sejak dua menjak ini aku memang agak sibuk dengan tugasan pemandu pelancong

Bagaimana Reaksi Korang Terhadap Serangan Rejim Zionis?

Aku baru je sampai KL lepas berkampung selama 2 hari di ipoh untuk tugasan mengambil video perkahwinan kat Sungai Siput. Sumpah penat weyh! Diselubungi dengan

Pandan Indah

Jika diimbau kembali 8 tahun yang lalu di mana aku baru sahaja berhijrah dari Kemaman, Terengganu ke Kuala Lumpur dan aku telah menetap di kawasan

Kotarayaku Kuala Lumpur

Okay sebenarnya aku baru je buat shooting kat KL. rakaman video adalah random sebab aku saja nak lari dari rutin aku yang macam entah apa-apa.

Insiden Awal November

Bismillahirahmanirahim, Assalammualaikum dan salam sejahtera kat korang yang sudi nak baca entri aku kali ini. Untuk entri kali ini aku rasa aku cuma akan merepak

Pengenalan Kepada Produk MAC (Apple)

Jenis-jenis Produk Mac dari Apple Untuk pengetahuan korang, produk Mac dari Apple ada lima jenis yang terdiri daripada Macbook Air, Macbook Pro, Mac Mini, iMac

Pondan Mengamuk Kerana Status Afdlin Shauki ASK 2012

Well Anugerah Skrin 2012 (ASK2012) baru je habis tadi. Aku tak teringat pun sebenarnya hari ini ada anugerah itu sebab aku cuma perasan bila kat

15 Tempat Cantik Yang Ada Di Dunia

Memang betul lah, kalau kita kerja duk mengadap je skrin komputer ini, memang mata pun letih. Badan jangan cakap lah. Jadi kalau rasanya tak nak

Stesen Keretapi Bawah Tanah Tersembunyi di New York

Di bawah pusat bawah tanah kotaraya New York masih lagi tersembunyi khazanah yang kian dilupakan iaitu stesen keretapi bawah tanah tersembunyi di New York. Kalau